IdőpontkérésNyitva tartás
BŐVEBBEN

BIO- hajgyógyítás


NO!- kényszer hajvágás
AJÁNDÉK

IDŐPONTKÉRÉS

Telefonon:+36 20 99 39 269

NYITVA TARTÁS

Hétfőtől - Péntekig

Páratlan héten:1300 - 1900

Páros héten: 0700 - 1300

Egyéb időpont: az igény függvényében.

Vendégkönyv bejegyzéshez 18 hozzászólás

 • Körmendi Judit szerint:

  Kedves Anita!
  Hálásan köszönöm, hogy rendbe hoztad a hajamat, azután a fodrászat után, aki úgy hirdeti magát, hogy a “helyre hozzuk elrontott fizuráját ” ( meg sem nevezem őket, mivel a negatív reklám is reklám!) , nos az enyémet pont ők tették tönkre! Te viszont olyan tökéletesen átformáltad, úgy a haj beteg szerkezetét “meggyógyítottad”, mint a szuper vágással, a biodauerrel biztosítottad, hogy otthon is frizurává formálható legyen, de még ennél is nagyobb örömet okoztál azzal, hogy pont azt a vörös színárnyalatra festetted, amit kértem! Mind ezt a szépet és jót még tetézted a kedvességeddel, már az első találkozásunknál úgy éreztem, mintha évek óta hozzád járnák fodrászkodni!
  Édes Anita! Mindig is azt tartottam, hogy egy igazi nő koronája a frizurája, nos remek műved alapján én úgy libbentem ki a szalonodból, mint egy királynő!!!
  Köszönettel: Judit

 • Gyöngyi szerint:

  Kedves Anita!
  Nagyon jó lett a hajam (bio dauer), pont olyan amilyet szerettem volna. Nagyon tetszett családomnak (férjem azóta hajas babának hív), ismerőseimnek. Először jártam nálatok, de kedvességetek, közvetlenségetek jól esett, úgy éreztem magam, mintha legalább 10 éve oda járnék.
  Köszönöm szépen

 • Dóri, Domka, Johanna és Csilla. szerint:

  Szia Anita!
  Mindenkinek tettszett a hajunk, sok dicséretet kaptál . Nem csak az enyém, hanem Domka meg a Johanna haja is úgy tartott mint a beton.
  Anya is nagyon meg volt elégedve a frizurájával.
  Még egyszer köszönjük a csodás kontyokat:
  Dóri, Domka, Johanna és Csilla.

 • Dóri szerint:

  Fantasztikus kontyot készített a szalagavatómra, nemcsak nekem hanem a két húgomnak is. Szép volt, de ugyanakkor hihetetlenül tartós is. Délelőtt 11-től egészen másnap hajnali fél 5-ig.
  Nyitott az új ötletekre, technikákra és a legfőbb célja, hogy jól érezd magad a frizurádban 🙂

 • Gere Ildikó szerint:

  Lányom születése után – GYES-ből visszatérve – az ember a legközelebbi megoldást keresi.. ..én nagyon szerencsés voltam. A legközelebbi megoldás a munkahelyem mellett – Anita volt. Ennek 20 éve. Azóta már a lánygyermek is vendég – sőt , bátran állíthatom a legszebb a honlapon látható Anita-munkák között. Erre mindketten büszkék vagyunk- Anita is , én is. Én pártolnám, hogy majd lányunokám is Anitához járjon, biztos vagyok benne, hogy neki akkor is lesznek ötletei….
  ja !!!! és jó a hangulat, és tegnap is éppen gyönyörű lettem !
  próbáljátok ki ! Csók : Ildi 🙂

 • Zita szerint:

  Most először voltam Anitánál és nagyon tetszik a végeredmény!:) Mindent igényemet megvalósítva készítette el a frizurámat bio melírral, tehát nem csak hogy szép de az egészségét is megőrizte. Kellemes néhány óra volt nála. Köszi Anita!:)

 • Hajni szerint:

  Most voltam először Anitánál, már az első telefonbeszélgetésünk alatt nagyon szimpatikus volt. Nagyon eltalálta a stílusomat, és ő az első olyan fodrász akit megkértem arra, hogy csak épphogy vágjunk a hajamból, s ezt be is tartotta 🙂 A hajszínemről nem is beszélve , ami nagyon szuper lett 😀

 • M. Ildi szerint:

  Az interneten keresgélve találtam rá Anitára. Mindenképpen kímélő módszerrel szerettem volna sötét barna hajamat világosítani. A honlapon található kommentek, és az Anitával folytatott telefonbeszélgetés meggyőzött. A művelet sikerült, a hajam pedig egyáltalán nem roncsolódott, ami egy “ilyen nagy munkánál” (közép szőkénél picit világosabb lett a végeredmény) eddigi tapasztalataim szerint elkepzelhetetlen volt.
  Ajánlom mindenkinek, aki szeretne szép szőke színt, de fontos számára a haja épségének megóvása.

 • Tamás Éva szerint:

  Kb 12 éve járok Anitához mindig elégedetten távoztam.Most kiprobáltam a bio melirt sokkal selymesebb és fényesebb lett a hajam.Olvasva a bejegyzéseket csak megerősíteni tudom jó hangulat kellemes környezet, szakmai tudás ami miatt továbbra is Anita vendége maradok.

 • Kinga szerint:

  Most jártam először Anitánál, kicsit hullámos hajam van és mindig egyeneset akartam, de most rábíztam, hogy milyen legyen. Göndör hajat próbáltuk ki és nagyon jól áll, nem is gondoltam volna korábban, köszönöm Anita. Az egyéni stílus, megjelenés teljes mértékben igaz:)

 • Betta szerint:

  Most először próbáltam ki a bio hajfestéket. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele!! Eredetileg barna a hajszínem, de Anita a bio hajfestékkel is gyönyörű szőkét varázsolt elő! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

 • Mami szerint:

  Nagyon szerettem volna egy jó dauert, Anitám a forradalmian új bio terméket ajánlotta. El is készült a mű. Nagyon puha, selymesen fénylő haj lett a végeredmény, még az otthoni mosás után is. A régi dauertől mindig töredezett a hajam, ennek most nyoma sincs. Nagyon jó érzés, és nem utolsó sorban szép is. Mindenkinek ajánlom. Próbáljátok ki. Csatlakozom az előttem szólóhoz, Anita EGY PROFESSZIONÁLIS fodrász.

 • H. Dóri szerint:

  Szerettem volna sötétvörösről szőkére váltani anélkül, hogy a hajamat jelentősen károsítanám. Ekkor találtam rá Anitára és a a bio szőkítésre. Az eredmény pedig magáért beszél: a hajam csillog-villog, selymes és puha, nem utolsósorban pedig gyönyörű szőke! Anita és a többiek kedvessége pedig egy újabb plusz pont! Mindenkinek csak ajánlani tudom:)

 • Zsóka szerint:

  Végig olvasva a bejegyzéseket, csak megerősíteni tudom a leírtakat. Mindig jó a hangulat a gondom is elfejtem, és megújulva, feltöltődve, és csinos frizurával lépek ki az üzletből. Anita egy varázsló. Köszönet érte.

 • Zsozso szerint:

  Kellemes a környezet, kikapcsolódásnak is igazan jó és Anita még a hajamhoz is ért! 😉 Ma is szuper lett! 🙂

 • Krisztina szerint:

  Jó hangulatban kiváló frizurát kaptam. Ammónia mentes hajfestékkel sokkal kellemesebb volt a hajfestés. Ajánlom mindenkinek. Köszönöm mégegyszer!

 • Sárköziné Üveges Ágnes szerint:

  Kb. 25 éve járok Anitához . Persze időnként elcsábultam, kipróbáltam másokat is – de mindig visszatértem, mert csak Ő találta el azt a frizurát, ami az összes forgómnak és fejformámnak megfelel ! 🙂 )

 • Anikó szerint:

  Nagyon megvagyok elégedve Anita munkájával. Régi vendég vagyok, és maradok is.Így valóban egyéni a stílusom, egyéni a megjelenésem. Anita egy professzionális fodrász Köszönöm Neked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.