IdőpontkérésNyitva tartás
BŐVEBBEN

BIO- hajgyógyítás


NO!- kényszer hajvágás
AJÁNDÉK

IDŐPONTKÉRÉS

Telefonon:+36 20 99 39 269

NYITVA TARTÁS

Hétfőtől - Péntekig

Páratlan héten:1300 - 1900

Páros héten: 0700 - 1300

Egyéb időpont: az igény függvényében.

Újdonságok – aktualitások

MIDOLLO di Bamboo,BIO-RECONSTRUCTION

Roncsolt hajak 3dimenzios mély szerkezeti helyre állítása:Velőben, Kortexben,Kutikulában.

A Midollo di Bamboo termékcsalád ápoló termékeivel még a legroncsoltabb haj is újra visszanyeri optimális állapotát: egészséges, erős, és ragyogó lesz. Az eredmény már az első kezelést követően látható, tapasztalható! Sőt, az ápoló termékek professzionális használatának és az otthoni szinten tartó kezelési eljárásnak köszönhetően, hosszú időre a /gyártó cég: ALFAPARF MILANO/ kiváló eredményeket garantál.

1-Velőben: Búzából kivont aminosav és vitaminok.

2-Kortex: Lipid összetevő (gyapot olaj) kohéziót hoz létre a Kortex és Kutikula között

3-Kutikula: Ásványi összetevő (szilícium) kiegyenlített felszínt eredményez

Bevezető akció! Kezelés elvégzése esetén, a hajszárítás INGYENES.

 

Mikor jó egy hajszín, egy forma? Természetesen akkor, ha aki hordja, magáénak érzi s tudja viselni.

Az alap elképzeléseken keresztül nekem, fodrásznak az a feladatom, hogy tapasztalataimmal, napra kész információimmal segítsem e megvalósulást.

A jelenlegi frizura trend: Vörös, Vörösbe hajló szín minden árnyalat, Hullámos nőies haj, Aszimmetrikus vonalvezetés.  Mottóm: Kreatívan gondolkodni,”játszani”a lehetőségek tárházával, megtalálni a legjobbat! Az itt felsoroltakat természetesen egyénre szabottan kell elkészíteni, alkalmazkodva a kívánsághoz s személyiséghez.

Az idei év kedvelt hajviseletei: OMBRE, melyet teljes hajon vagy csak a kalapvonal alatt festek több féle szín és technikai eljárást alkalmazva/ tűpír, egy copf,4 copf/. DAUER. Meglepő. Igaz? Pedig egy szenzációsan jó eljárás s nagy segítség a mindennapok során….. No, persze új anyag-összetételű ,új technikai eljárással készítve!!!!!! SZEKCIÓS HAJFESTÉSEK, jellemzően a fru-fru részben, persze jól megtervezve bár mely ponton alkalmazható MELÍR: nem hagyományos szőkített cérnametélt, spagetti vagy makaróni vastagságú csíkokra gondolok…… HA nem például az alább leírt a technikákra.

Íme, néhány Melír technika. Napsugár: a fejkorona alatti terület szekciós festése, szőkítése. Legyező: egy pontból indulva különböző ívek. Rombusz: két rombusz vonal egymásalatti elhelyezése laptechnikával kombinálva. Fény – satír: Szabadkézi eljárással. Fésűs.  Fűzött-iker: alsó felső fűzött technika. Cikk-cakk: vízszintes három szögek leválasztása-csak göndör hajba-. Szivárvány lapok: vékony lap passzék leválasztásával, egymás utáni váltakozó színeket alkalmazok.

A felsorolt valamennyi eljárást PPD, REZORCIN, AMMÓNIA mentes BIO HAJÁPOLÓ anyagokkal készítem el.

OPTIKAI HATÁSOK: Minél világosabb a szín annál kevesebbnek hat. Ha már az alsó rész sötétebb többnek néz ki. Nyújtani lehet a felső korona rész világos színével.

MÁS… Velőben és cuticulában sérült haj, melyet eddig levágtam volna, hiszen nem volt más megoldás….Nem kell levágni !  MIDOLLA BAMBOO kezeléssel helyre hozható, mely sampont intenzív pakolást és ampullás kezelést tartalmaz.