IdőpontkérésNyitva tartás


BIO- hajgyógyítás


NO!- kényszer hajvágás
AJÁNDÉK

IDŐPONTKÉRÉS

Telefonon:+36 20 99 39 269

NYITVA TARTÁS

Hétfőtől - Péntekig

Páratlan héten:1300 - 1900

Páros héten: 0700 - 1300

Egyéb időpont: az igény függvényében.

Kínálatom – BIO anyagokkal

A professzionális, prémium kategóriás BIO fodrászati termékekről néhány mondatban: Igen jelentős szakmai múlttal rendelkező gyártóktól származnak. Ezek a cégek minden évben megmutatják magukat a Bolognai, Las Vegasi, Sanghaji, világkiállításokon, ami fémjelzi a világpiacból való részesedésüket. Számos termék dermatológiailag tesztelt, gyakorlatilag Anti allergén.

Márkák:

100%-os natúr Ayurveda: Samponok, hajolajok, pakolások minden hajtípusnak megfelelően. Részletekért kattints ide

VITAL A ZETA 2:A hajhullás összes változatára.

MOTTOM: Kreatívan gondolkodni,”játszani”a lehetőségek tárházával, megtalálni a legjobbat! Az itt felsorolt eljárásokat természetesen egyénre szabottan készítem el, alkalmazkodva a haj adottságaihoz, a TE kívánságodhoz és személyiségedhez.

A felsorolt valamennyi eljárást PPD, REZORCIN, AMMÓNIA mentes hajfestékkel valamint BIO anyagokkal készítem el.

HAJFESTÉS: Vitalfarco professzionális PPD, Rezorcin, Ammonia,Parafin mentes, NHP hajfesték. Fontos számodra,hogy milyen vegyi anyagok jutnak a szervezetedbe? Ha igen sok éves szakmai tapasztalatom több száz hajfestés alapján nyugodt szívvel ajánlom ezt a kiváló terméket. 5 éve kizárólag ezzel a festékkel dolgozom,vendégeim és jó magam nagy megelégedettségére.

OMBRE:melyet teljes hajon vagy csak a kalapvonal alatt festek több féle szín és technikai eljárást alkalmazva/ tűpír, egy copf,4 copf, szabad kezes satírozás.

BALAYAGE: Szabkezi technikával a haj közepétől,végétől világositok,árnyalok.

DAUER:Meglepő. Igaz? Pedig egy szenzációsan jó eljárás s nagy segítség a mindennapok során.No, persze új anyag-összetételű ,új technikai eljárással készítve! VITAL NATURAL WAWE: Thioglikolat mentes haj és bőrbarát bio dauervíz. A gyümölcs sav jótékony hatásának köszönhetően-maximális rugalmasság, fény, puhaság, tartósság érhető el.

SZEKCIÓS HAJFESTÉS: jellemzően a fru-fru részben, persze jól megtervezve bár mely ponton alkalmazható

MELÍR: nem hagyományos szőkített cérnametélt, spagetti vagy makaróni vastagságú csíkokra gondolok…/ nem is divat már és nagyon nem termeszétes hatás./ HA nem például az alább leírt a technikákra.

MELIR TECHNIKÁK: Napsugár: a fejkorona alatti terület szekciós festése, szőkítése. Legyező: egy pontból indulva különböző ívek. Rombusz: két rombusz vonal egymásalatti elhelyezése laptechnikával kombinálva. Fény – satír: Szabadkézi eljárással. Fésűs. Fűzött-iker: alsó felső fűzött technika. Cikk-cakk: vízszintes három szögek leválasztása-csak göndör hajba-. Szivárvány lapok: vékony lap passzék leválasztásával, egymás utáni váltakozó színeket alkalmazok.