IdőpontkérésNyitva tartás


BIO- hajgyógyítás


NO!- kényszer hajvágás
AJÁNDÉK

IDŐPONTKÉRÉS

Telefonon:+36 20 99 39 269

NYITVA TARTÁS

Hétfőtől - Péntekig

Páratlan héten:1300 - 1900

Páros héten: 0700 - 1300

Egyéb időpont: az igény függvényében.

Ayurveda

INDIA 5000 ÉVES ARYURVEDIKUS TUDÁSA, MELY 100%-ban NATUR HAJKOZMETIKUM

  Az Ayurveda, a világ legősibb, ma is széles körben alkalmazott és elismert gyógyászati rendszere, melyben ősi receptek, leírásai, a gyógynövények és ásványok alkalmazása területén felhalmozott évezredes tapasztalati mutatkoznak meg.

A hajápoló termékek gondos megválasztása nagyban hozzájárul a haj szépségének hosszú távú megőrzéséhez. Fontos, hogy a készítményeket fejbőrünk és hajunk aktuális állapota alapján válasszuk meg, és lehetőleg a természetes alapanyagokból készülő termékeket részesítsük előnyben, melyek hatékonyak, és nem terhelik szervezetünket és a környezetet. – Természetesen nagyon szíves adok tanácsot és ajánlást a termékek kiválasztásához! –

A gyógynövényekkel és más tápláló, természetes hatóanyagokkal készülő Dabur Vatika Hajápoló termékcsaládban minden hajtípusra megtalálhatja a megfelelő ápoló készítményt, melyek komplex kezelésként (hajkrémek, ápoló pakolások, hajolajok, samponok) vagy önmagukba is használhatóak.

Valamennyi termék hatósági engedéllyel és minősítéssel rendelkezik.

Termékforgalmazás: Garuda Trade Kft. megalakulásától (1991) kezdve az ősi indiai Ayurveda gyógyászat módszereinek európai és magyarországi meghonosítását, és gyógytermékeinek a hazai piacra történő bevezetését tartja fő célkitűzésének. Indiából importálja a gyógynövényalapú, 100%-ig természetes eredetű, magas minőségi követelmények mellett előállított ayurvedikus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat, valamint állatgyógyászati készítményeket.

Indiai gyártó partnerek: humán vonalon-a Dabur India Ltd, a Dabur Research Foundation, az Emami Ltd, a Muniyal Herbals and Ayurvedic Remedies Ltd, a The Arya Vaidya Pharmacy Ltd, a Baidyanath Ltd, valamint állatgyógyászati vonalon az Ayurvet Ltd,

Az olasz Mirato cég által gyártott és Európa-szerte forgalmazott népszerű GEOMAR Holt-tengeri ásványokkal dúsított anti-cellulitisz kozmetikai termékcsalád tagjaival bővült tovább a paletta, melyek az ayurvedikus készítményekhez hasonlóan természetes összetevőkkel, hatékony formulájukkal segítik a már a magyar hölgyek szépségápolását is.

 

Az Ayurveda gyógyászat több ezer éves, az idő próbáját kiállt tudás.


Hajhullás megállítása

Hajerősítő sampon kaktusszal és fokhagymával: A kaktuszvirágot,fokhagymát és rukolát tartalmazó sampon ideális a vékonyszálú töredezett haj ápolására. Rendszeres használata erősíti, serkenti a hajnövekedést valamint gátolja a hajhullást

Amla és Amla Gold Hajolajok: Az amla (indiai egres) C-vitaminban és ásványi anyagokban gazdag kivonata táplálja a hajhagymákat, elősegíti a hajnövekedést, a hajszerkezet megújulását, a hajhagymák regenerálását. / külön-külön sötét és világos hajakhoz/

Hajkondicionáló olaj: Kókuszdió olaj, henna,amla,citrom és brahmint tartalmának köszönhetően kiváló hajnövekedés serkentő, valamint csökkenti a környezeti ártalmak káros hatásait.

Vatika Hair Fall Control Hajkém: Az olíva és kaktusz kivonata táplálja, erősíti a hajat a gyökerekig, és gátolja a hajhullást.

Korpás haj kezelése

Vatika Refreshing Lemon Korpásodás Elleni Sampon: Citromot, teafaolajat, mentát és joghurtot tartalmazó sampon a korpamentes hajért.

Vatika Dandruff Guard Hajkrém: A citrom és teafa hatékony védelmet nyújt a korpa ellen. A mandulaolaj táplálja a száraz fejbőrt.

Száraz, töredezett, fényét vesztett haj

Vatika Sweet Almond Moisturizing Sampon: A mandulaolaj, méz, joghurt és henna kiválóan táplálja a száraz, durva tapintású hajat.

Vatika Egg Protein Rejuvenating Sampon: A fehérjében gazdag tojás és a méz helyreállítja a haj szerkezetét, élettel telíti a hajkezelő eljárások (festés, dauerolás), és a környezeti hatások miatt károsodott hajat.

Vatika Nourishing & Protecting Hajkrém: A mandulaolajat, hennát és aloe verát tartalmazó hajkrém táplálja, védi, hidratálja és fényessé teszi a hajat.

Conditioning Meleg Olajos Hajpakolás: Olivával, mandulaolajjal és hennával készült meleg pakolás a száraz, élettelen, fénytelen haj ápolására.

Vatika Intensiv Nourishment Meleg Olajos Hajpakolás: A tojás, méz, ricinus erősíti a hajhagymákat, kondicionálja, élettelivé, sugárzó fényűvé teszi a hajat.

Vatika Hajkondicionáló Olaj: A kókuszdióolaj, henna, amla csökkenti a környezeti ártalmak, a festés, a dauer káros hatásait, ápolja a töredezett hajat, hajvégeket.

Vatika Virgin Olive Moisturizing Sampon: Tápláló olíva, henna, aloe vera és menta a normál típusú haj szépségének megőrzéséért.

 /Forrás:www.garuda.hu/