IdőpontkérésNyitva tartás


BIO- hajgyógyítás


NO!- kényszer hajvágás
AJÁNDÉK

IDŐPONTKÉRÉS

Telefonon:+36 20 99 39 269

NYITVA TARTÁS

Hétfőtől - Péntekig

Páratlan héten:1300 - 1900

Páros héten: 0700 - 1300

Egyéb időpont: az igény függvényében.

BIO fodrász termékek

A professzionális, prémium kategóriás BIO fodrászati termékekről néhány mondatban: Igen jelentős szakmai múlttal rendelkező gyártóktól származnak. Ezek a cégek minden évben megmutatják magukat a Bolognai, Las Vegasi, Sanghaji, világkiállításokon, ami fémjelzi a világpiacból való részesedésüket. Számos termék dermatológiailag tesztelt, gyakorlatilag Anti allergén.

Márkák:

100%-os natúr Ayurveda: Samponok, hajolajok, pakolások minden hajtípusnak megfelelően. Részletekért kattints ide

KIN Blond: Bio szőkítés a legmodernebb technológiával! Az első intelligens, „gondolkodó” szőkítő por! Nem roncsol, csak szőkít. Forradalmian új megoldás a szőkítésben a legmagasabb igények kielégítésében, és a haj védelmének érdekében

Perlacolor PURITY: Ammónia, Rezorcin és Parafeniléndiamin mentes tartós HAJFESTÉK! : Olyan átfogó innovatív formulát tartalmaz mely a piros, fehér és zöld tea antioxidánsait használja. Intenzív fedést, élénk hajszínt, kellemes érzést s nem utolsó sorban ártalmatlan hatást fejt ki.

VITAL NATURAL WAWE: Thioglikolat mentes haj és bőrbarát bio dauervíz. A gyümölcs sav jótékony hatásának köszönhetően-maximális rugalmasság, fény, puhaság, tartósság érhető el.

VITAL A ZETA 2:A hajhullás összes változatára.

Kemoterápiás kezelést követően is hatékony segítség a hajnövekedés serkentésében. A fejbőr egészséges működését állítja helyre, harmonizál egyensúlyba állit. Ennek következtében szinte minden típusú haj és fejbőr problémára ajánlott. Klinikai vizsgálatok alapján a NŐK-nél:95%-ban, a FÉRFIAK-nál: 70% a hatékonyság.

Kezelés: 2-4 hónap. 1db ampulla 16 ml tartalmú hajszesz tartalmaz, mely 2-3 bemasszírozásra elegendő.